RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: PREPARATION OF THE CHICKEN SOUFFLE = ПРИГОТОВЛЕНИЕ КУРИНОГО СУФЛЕ // Сборник материалов Международной научно-практической конференции «ПИЩЕВАЯ ИНДУСТРИЯ: ИННОВАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ, ПРОДУКТЫ И ТЕХНОЛОГИИ», посвящённой 20-летию Технологического института. – 2024. – сб.
Creators: Sataeva Zhuldyz Isakovna; Zhamantay Meruert Aytugankyzy
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2024
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: Инжиниринг и цифровые технологии пищевых производств и АПК; chicken soufflé; nutritional value; energy value; dietary product
UDC: 637.52
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: New arrival; All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20240905-79706

Allowed Actions: Read Download (1.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

The article contains the technology for preparing chicken soufflé with the addition of dill, walnuts, coconut milk, and determining the organoleptic and nutritional properties of the new meat product.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 76
Last 30 days: 23
Detailed usage statistics