RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Мясная продуктивность и качество мяса ягнят при обогащении рационов кормовыми добавками = Meat productivity and quality of lamb meat at enriching of retion with feed additives // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2023. – № 4
Creators: Марынич А.П.; Абилов Б.Т.; СЕМЕНОВ В.В.; ДЖАФАРОВ Н.М.О.; Ершов А.М.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2023
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: РАЗВЕДЕНИЕ — СЕЛЕКЦИЯ, ГЕНЕТИКА; ягнята; кормовая добавка «Organic»; «ЛактуВет»; мясная продуктивность; качество мяса; гематологические и биохимические показатели; lambs; feed additive “Organic”; “LactuVet”; meat productivity; meat quality; hematological and biochemical parameters
UDC: 636.32/.38.033
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2023-4-27-33
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EPERIODIKA-20231212-02901

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Проведено изучение влияния комбикормов-стартеров, обогащенных белковыми и углеводно-минеральными кормовыми добавками «ЛактуВет» и «Organic» перерабатывающих отраслей АПК на мясную продуктивность и качество ягнятины мясо-шерстных овец в возрасте до 4 мес./A study was carried out of the influence of feed starters enriched with protein and carbohydrate-mineral feed additives “Organic” and “LaktuVet” of the processing industries of the agro-industrial complex on meat productivity and quality of lamb of meat and wool sheep under the age of 4 months.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 4
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics