RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Сравнительная характеристика молока коз разных пород = Comparative characteristics of goat milk of different breeds // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2024. – № 1
Creators: Кульмакова Н. И.; ЛУКИН И.И.; ЮЛДАШБАЕВ Ю.А.; ПАХОМОВА Е.В.; ПРОХОРОВА Н.В.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2024
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ПРОДУКЦИЯ — ОВЦЫ. КОЗЫ; молоко; лактация; породы коз; состав молока; массовая доля: жира, белка, лактозы; плотность молока; содержание соматических клеток; термостабильность; milk; lactation; goat breeds; milk composition; mass fraction: fat, protein, lactose, milk density; somatic cell content; thermostability
UDC: 636.32
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2024-1-36-40
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EPERIODIKA-20240313-61390

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приводятся данные по изучению молочной продуктивности, качественного состава и свойств молока коз местной и чешской пород. Козье молоко сравниваемых групп животных обладает высокими органолептическими, физико-химическими и технологическими свойствами и соответствуют требованиям ГОСТ 32940‑2014 «Молоко козье сырое. Технические условия». /The article presents data on the study of milk productivity, qualitative composition and properties of milk of goats of local and Czech breeds. Goat milk of the compared groups of animals has high organoleptic, physicochem‑ ical and technological properties and meet the requirements of GOST 32940‑2014 “Raw goat milk. Technical conditions”.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 7
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics