RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Продуктивные особенности альпака // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 2
Creators: ПОНОМАРЕВА А.И.; СЫЧЕВА И.Н.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: Сельское хозяйство — Мелкий рогатый скот; альпака; мозоленогие; туризм; шерсть; экоферма; Alpaca; tourism; ecofarm; wool; corn
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/8g9d-e580
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20191028-11-06-23-91411-26507

Allowed Actions: Read Download (0.4 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Одомашнивание альпака произошло более 6000 лет назад, приручили их индейцы Перу. В прошлом альпака называли «золотом инков», они обеспечивали людей всеми необходимыми ресурсами для проживания. Люди одевались в одежду из шерсти и шкур альпаки, употребляли в пищу мясо альпаки, использовали навоз альпаки в качестве топлива для обогрева жилища и приготовления пищи.The domestication of alpacas occurred more than 6,000 years ago, tamed them by the Indians of Peru. In the past, alpacas were called “Inca gold”, they provided people with all the necessary resources for living. People dressed in clothes of wool and Alpaca skins, ate Alpaca meat, used the Alpaca manure as fuel for heating homes and cooking.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 422
Last 30 days: 23
Detailed usage statistics