ВЛИЯНИЕ КОРМОВЫХ ДОБАВОК РАЗНОГО СОСТАВА НА МЯСНУЮ ПРОДУКТИВНОСТЬ БАРАНЧИКОВ = INFLUENCE OF FEED ADDITIVES OF DIFFERENT COMPOSITION ON THE MEAT PRODUCTIVITY OF RAMS / А. Т. ВАРАКИН [и др.]. — c.48-50 // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2020. – № 3. — Коллекция: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело». — <URL:http://elib.timacad.ru/dl/full/oik-16-2020-03.pdf>. — <URL:https://doi.org/10.26897/2074-0840-2020-3-48-50>.
Period
|
Read
|
Print
|
Copy
|
Open
|
Total
|
Last day
|
1
|
0
|
0
|
0
|
1
|
Last 30 days
|
8
|
0
|
4
|
0
|
12
|
Last 365 days
|
44
|
0
|
21
|
0
|
65
|
All time
|
211
|
0
|
83
|
0
|
294
|