Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: Read Download (0.6 Mb) Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В статье приведены: биохимия сыворотки крови, основные убойные показатели и качество мяса молодняка овец, получавших в рационе антиоксиданты в липосомаль- ной форме с содержанием органического йода, Установлена интенсификация ферментов сыворотки, отвечающих за функционирование печени и поджелудочной железы и повышение уровня белка в мышечной ткани животных опытной группы на 1,35 абс.%./The article presents: the biochemistry of blood serum, the main slaughter indicators and the quality of meat of young sheep who received antioxidants in the diet in liposomal form with organic iodine content, the intensification of serum enzymes responsible for the functioning of the liver and pancreas and an increase in the level of protein in the muscle tissue of animals of the experimental group by 1.35 abs.%.
Usage statistics
Access count: 309
Last 30 days: 12 Detailed usage statistics |