RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ПОКАЗАТЕЛИ БЕЗОПАСНОСТИ И КАЧЕСТВА РАСТИТЕЛЬНЫХ МАСЕЛ, ПРИМЕНЕНИЕ АМАРАНТОВОГО МАСЛА КАК ФУНКЦИОНАЛЬНОГО КОМПОНЕНТА ДЛЯ СЛИВОЧНОГО МАСЛА=SAFETY AND QUALITY INDICES OF VEGETABLE OILS, THE USE OF AMARANTH OIL AS A FUNCTIONAL COMPONENT FOR BUTTER: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Денисов С.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: безопасность; качество; растительные масла; амарантовое масло; сливочное масло; safety; quality; vegetable oils; amaranth oil; butter
UDC: 637.2:658.562:005.6
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-179
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211117-9-25-07-11904-75962

Allowed Actions: Read Download (1.4 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты исследований растительных масел по показателям безопасности, установлена рациональность использования амарантового масла, как функционального компонента к сливочному маслу. Проведена оценка опытных образцов с добавлением амарантового масла, установлено их гарантированное качество в течении всего срока годности./The article presents the results of studies of vegetable oils on safety indices, the rationality of using amaranth oil as a functional component to butter is established. The evaluation of prototypes with the addition of amaranth oil was carried out, their guaranteed quality was established throughout the entire shelf life.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 300
Last 30 days: 17
Detailed usage statistics