RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ОЦЕНКА КАЧЕСТВА НИЗКОКАЛОРИЙНОГО БИСКВИТНОГО ПОЛУФАБРИКАТА=Quality assessment of low-calorie biscuit semi-finished product: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Новикова И.М.; Блинникова О.М.; Елисеева Л.Г.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: мучные кондитерские изделия; бисквитные полуфабрикаты; органолептическая и физико-химическая оценка качества; показатели безопасности; flour confectionery; biscuit semi-finished products; organoleptic and physicochemical quality assessment; safety indicators
UDC: 65.018:664.681.2
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-234
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-12-24-39-57984-44237

Allowed Actions: Read Download (1.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты лабораторный исследований по разработке рецептуры и оценки качества низкокалорийного полуфабриката с заменой части муки пшеничной высшего сорта, на муку овсянуюthe article presents the results of laboratory research on the development of a recipe and assessment of the quality of a low-calorie semi-finished product with the replacement of part of the premium wheat flour with oat flour.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 290
Last 30 days: 23
Detailed usage statistics