RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ОЦЕНКА КАЧЕСТВА РЯЖЕНКИ, РЕАЛИЗУЕМОЙ НА РЫНКЕ Г. МИЧУРИНСКА=Assessment of the quality of ryazhenka sold on the market of the city of michurinsk: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Сухарева Т.Н.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: ряженка; образец; массовая доля жира; кислотность; органолептическая оценка; fermented baked milk; sample; mass fraction of fat; acidity; organoleptic assessment
UDC: 637.146/051(470/326)
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-236
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211119-12-47-23-72628-69862

Allowed Actions: Read Download (1.0 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты исследований по определению качества пяти наиболее популярных марок ряженки с одинаковым содержанием жира - 4,0 на рынке г. Мичуринска. /The article presents the results of studies to determine the quality of the five most popular brands of fermented baked milk with the same fat content - 4.0 on the Michurinsk market.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 364
Last 30 days: 15
Detailed usage statistics