RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ ПРИ УПРАВЛЕНИИ КАЧЕСТВОМ КОНСЕРВИРОВАННЫХ РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ =Microbial attributes in quality management of canned fish products: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Куприй А.С.; Дунченко Н. И.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2020
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: микробиологические дефекты; рыбный паштет; консервы; риски; качество; microbiological defects; fish paste; canned food; risks; quality
UDC: 658.562
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-261
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211120-9-14-24-26228-45462

Allowed Actions: Read Download (1.4 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В данной статье рассмотрены основные микробиологические причины образования дефектов рыбных консервов и пути минимизации рисков их возникновения при производстве рыбного паштета. /In this article discusses the main microbiological reasons for the formation of defects in canned fish and ways to decrease the risks of their occurrence in the production of fish paste.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 292
Last 30 days: 24
Detailed usage statistics