RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ИЗМЕНЕНИЕ СТРУКТУРНО-АГРЕГАТНОГО СОСТАВА ЧЕРНОЗЕМА ТИПИЧНОГО ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИХ ПРЕПАРАТОВ В ПОСЕВАХ КОРМОВЫХ БОБОВ = CHANGE IN THE STRUCTURAL AND AGGREGATE COMPOSITION OF TYPICAL CHERNOZEM WHEN USING MICROBIOLOGICAL PREPARATIONS IN THE CROPS OF FORAGE BEANS: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Окунева А. А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: структурно-агрегатный состав; водопрочность; биопрепараты; растительные остатки; минеральные удобрения; чернозем типичный слабоэродированный; structural and aggregate composition; biological products; plant residues; mineral fertilizers; typical low eroded chernozem
UDC: 631.871:631.434.6
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-37
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211116-9-44-01-08701-73086

Allowed Actions: Read Download (1.6 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены результаты полевых исследований по оценке влияния биологических препаратов на основе микроорганизмов Trichoderma viride и Pseudomonas chloraraphis на структурно-агрегатный состав (мокрое просеивание) чернозема типичного слабоэродированного до и после внесения растительных остатков кормовых бобов в почву. // The article presents the results of field studies to assess the effect of biological preparations based on microorganisms Trichoderma viride and Pseudomonas chloraraphis on the structural and aggregate composition of the soil before and after the introduction of plant residues of forage beans.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 195
Last 30 days: 6
Detailed usage statistics