RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ВЛИЯНИЕ СУСПЕНЗИИ ХЛОРЕЛЛЫ НА ЭНЕРГИЮ ПРОРАСТАНИЯ И ВСХОЖЕСТЬ ЯЧМЕНЯ ПИВОВАРЕННОГО = Effect of chlorella suspension on germination energy and germination capacity of malting barley: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Белокурова Е. С.; Кузьмина Д. Р.; Левчук О. Р.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: Хлорелла; ячмень пивоваренный; всхожесть; энергия прорастания; Chlorella; malting barley; germination; germination energy
UDC: 663.432
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-73
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211117-12-20-08-07966-05630

Allowed Actions: Read Download (1.8 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье рассказывается о влиянии микроводоросли Chlorella vulgaris, выращенной в лабораторных условиях на разных питательных средах, на рост и развитие зерен ячменя. По результатам исследования авторы делают вывод о возможности использования Chlorella vulgaris как природного биостимулятора для повышения всхожести и энергии прорастания ячменя пивоваренного. // The article describes the influence of the microalgae Chlorella vulgaris, grown in laboratory conditions on different nutrient media, on the growth and development of barley grains. According to the results of the study, the authors conclude that it is possible to use Chlorella vulgaris as a natural biostimulant to increase the germination and germination energy of malting barley.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 630
Last 30 days: 30
Detailed usage statistics