RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Разработка рецептурного состава производства вареных колбас на основе коллагенсодержащего сырья из мяса птицы: магистр: 19.04.03: защищена ..2017
Creators: Шибитов Р.А.
Scientific adviser: Грикшас С.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический факультет; Кафедра Технологии хранения и переработки продуктов животноводства
Imprint: Москва, 2017
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 19.04.03
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20181016-11-10-38-60711-56679

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 6
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics