RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Разработать технологию производства деликатесных изделий из мяса курицы с использованием рассолов, обработанных сонохимическим методом: магистр: защищена ..2018
Creators: Тренинская Е.Г.
Scientific adviser: Грикшас С.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический факультет; Кафедра технологии хранения и переработки продуктов животноводства
Imprint: Москва, 2018
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20181123-12-18-26-35561-78346

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 21
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics