RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Разработка технологии мучных кондитерских изделий с использованием рисовой муки: бакалавр: 19.03.02: защищена ..2018
Creators: Ларионова А.С.
Scientific adviser: Толмачева Т.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Факультет технологический; Кафедра технологии хранения и переработки плодов и овощей
Imprint: Москва, 2018
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 19.03.02
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20190311-16-39-41-06452-69115

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 38
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics