RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Изучение показателей качества ряженки с добавление клетчатки
Creators: Севостьянова К.О.
Scientific adviser: Жукова Е.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический факультет; Кафедра технологии хранения и переработки продуктов животноводства
Imprint: Москва, 2018
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 110305.65
Speciality group (FGOS): 110000 - Электроника, радиотехника и системы связи
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20181210-15-14-45-24199-71168

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 27
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics