RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Исследование особенностей формирования вкуса мяса и мясных продуктов, выпускаемых на мясоперерабатывающих предприятиях: магистр: 19.04.03: защищена ..2019
Creators: Солдатов Е.Г.
Scientific adviser: Красуля О.Н.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Факультет технологический; Кафедра технологии хранения и переработки продуктов животноводства
Imprint: Москва, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 19.04.03
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20191120-12-29-14-62355-78300

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 7
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics