RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Сравнительный анализ качественных характеристик полуфабрикатов из мяса индейки промышленного производства: магистр: 36.04.02: защищена ..2020
Creators: Уланова А.С.
Scientific adviser: Метревели Т.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Факультет зоотехнии и биологии; Кафедра физиологии, этологии и биохимии животных
Imprint: Москва, 2020
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 36.04.02
Speciality group (FGOS): 360000 - Ветеринария и зоотехния
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20201017-11-33-59-36821-24498

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 25
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics