RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Разработка технологии производства шоколада с использованием порошка из плодов рожкового дерева "Кэроб": бакалавр: 19.03.02: защищена ..2019
Creators: Шунина Д.О.
Scientific adviser: Аникиенко Т.И.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Факультет технологический; Кафедра технологии хранения и переработки плодов и овощей
Imprint: Москва, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 19.03.02
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20201021-0-20-14-58105-91500

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 11
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics