RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Разработка технологии копченых изделий из мяса индейки с использованием рассолов, обработанных лавиностримерным рязрядом: магистр: 19.04.03: защищена ..2020
Creators: Балясова П.Е.
Scientific adviser: Грикшас С.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический факультет; Кафедра технологии хранения и переработки продуктов животноводства
Imprint: Москва, 2020
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 19.04.03
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20201205-11-36-05-07334-36697

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 2
Last 30 days: 2
Detailed usage statistics