RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Особенности разработки интегрированной системы менеджмента качества для макаронного производства: магистр: 37.04.02: защищена ..2021
Creators: Егорычева А.А.
Scientific adviser: Черкасова Э.И.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Институт механики и энергетики имени В. П. Горячкина; Кафедра метрологии, стандартизации и управления качеством
Imprint: Москва, 2021
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 37.04.02
Speciality group (FGOS): 370000 - Психологические науки
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20210923-14-06-25-34210-84954

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 9
Last 30 days: 4
Detailed usage statistics