RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Использование высокочастотной ультразвуковой обработки молока в технологии каймака: бакалавр: 19.03.03: защищена ..2021
Creators: Воробьева А.И.
Scientific adviser: Казакова Е.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический институт; Кафедра технологии хранения и переработки продуктов животноводства
Imprint: Москва, 2021
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 19.03.03
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20211001-10-49-47-19780-76710

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Table of Contents

  • 5e25f0a7118bfc13a8fbbda5ca1a3ed6be2e778dfc5bc0ead3a9c2323608d2a5.pdf
  • 345165acc4360074b3a37c66ae9056f85c3b50aa9848c65705cf4f233fbec904.pdf
  • be46110fae0b548ec3fb99d2a80f98fe0c2c82e1b66765c5d35263a3364af365.pdf

Usage statistics

stat Access count: 3
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics