RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Технологические особенности выращивания мясных перепелов в производственных условиях ООО «ПерепелКиНы и Жоевъ»: бакалавр: 36.03.02: защищена ..2021
Creators: Буряк Н.И.
Scientific adviser: Попова Л.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Институт зоотехнии и биологии; Кафедра частной зоотехнии
Imprint: Москва, 2021
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 36.03.02
Speciality group (FGOS): 360000 - Ветеринария и зоотехния
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20211004-11-07-15-71107-72829

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 5
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics