RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Разработка технологии производства соуса Песто с увеличенным сроком хранения: защищена ..2021
Creators: Шишко А. К.
Scientific adviser: Масловский С. А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический институт; Кафедра технологии хранения и переработки плодоовощной и растениеводческой продукции
Imprint: Москва, 2021
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 35.03.07
Speciality group (FGOS): 350000 - Сельское, лесное и рыбное хозяйство
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20221006-60157

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • 9d5ebdb72fd5e40ffc6b02f2dcf188ebe3d036b0b43715c1bee48f9151c7099f.pdf
  • 0080c116af8ca585527ac974f6accf43fa3544bae49c623d62ac69d467bae539.pdf
  • 9d5ebdb72fd5e40ffc6b02f2dcf188ebe3d036b0b43715c1bee48f9151c7099f.pdf

Usage statistics

stat Access count: 16
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics