RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Управление качеством функциональных йогуртных продуктов на базе квалиметрического прогнозирования: магистр: 19.04.03: защищена ..2020
Creators: Свидерская Р.С.
Scientific adviser: Пасько О.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева; Технологический факультет; Кафедра управление качеством и товароведение продукции
Imprint: Москва, 2020
Collection: Выпускные квалификационные работы
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
Speciality code (FGOS): 19.04.03
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EBVKR-20201007-16-54-30-65712-37772

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print
Internet Readers Read Print
-> Internet All

Usage statistics

stat Access count: 28
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics