| Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: Read Download (0.7 Mb) Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Установлено, что комплексное применение пробиотиков с ´защищеннойª формой холина в рационе овцематок мясной породы дорпер способствовало повышению в молоке массовой доли жира на 19,8% (р≤0,05) в первый месяц и до 23,1% (р≤0,05) в третий месяц опыта и сухого вещества на 7,02% (P≤0,01), снижению уровня кетоновых тел на 25,9%, что свидетельствует о целесообразности использования комплексной кормовой добавки в рационах овцематок мясной породы дорпер. /It was established that the complex use of probiotics with a ìprotectedî form of choline in the diet of dorper meat breed ewes contributed to an increase in the mass fraction of fat in milk by 19.8% (p≤0.05) and dry matter by 7.02% (P≤0.01), a decrease in the level of ketone bodies by 25.9%, which indicates the expediency of using a complex feed additive in the diets of sheep of the Dorper meat breed.
Usage statistics
|
|
Access count: 4
Last 30 days: 4 Detailed usage statistics |