Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: Read Download (276 Kb) Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Настоящая статья выполнена в рамках диссертационного исследования, посвященного изысканию направлений повышения конкурентоспособности мясоперерабатывающих предприятий на примере ОАО «АФПК «Жлобинский мясокомбинат» Гомельской области Республики Беларусь. Конкурентоспособность мясоперерабатывающих предприятий зависит от комплекса факторов, включая качество продукции, инновации, эффективное управление и маркетинговые усилия. По результатам исследований определены основные конкуренты ОАО «АФПК «Жлобинский мясокомбинат», изучены проблемы и возможности исследуемого предприятия посредством SWOT-анализа, а также выработаны основные стратегии повышения конкурентоспособности выпускаемой продукции предприятия на основе полученных результатов анализа матрицы BCG. /This article was carried out as part of a dissertation research devoted to finding ways to improve the competitiveness of meat processing enterprises using the example of JSC AFPC Zhlobin Meat Processing Plant in the Gomel region of the Republic of Belarus. The competitiveness of meat processing plants depends on a combination of factors, including product quality, innovation, effective management and marketing efforts. Based on the research results, the main competitors of JSC AFPC Zhlobin Meat Processing Plant were identified, the problems and opportunities of the enterprise under study were studied through SWOT analysis, and the main strategies were developed to increase the competitiveness of the enterprise's products based on the results of the analysis of the BCG matrix.
Usage statistics
Access count: 69
Last 30 days: 56 Detailed usage statistics |