RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: CATALASE ACTIVITY IN GRAIN OF BREWING BARLEY VARIETIES: доклад, тезисы доклада // Материалы Всероссийской с международным участием научной конференции молодых учёных и специалистов, посвящённой 155-летию со дня рождения Н.Н. Худякова, г. Москва, 7-9 июня 2021 г. : сборник статей. Том 2
Creators: Islamgulova R.R.; Fomina T.N.; Novikov N.N.; Seregina I.I.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Статьи студентов и преподавателей РГАУ- МСХА имени К. А. Тимирязева
Subjects: ИНОСТРАННЫЙ ЯЗЫК — ПРОФЕССИОНАЛЬНФЯ СФЕРА; catalase activity; dormant and germinated grain; brewing barley
UDC: 633.162
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: English
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20220126-00589

Allowed Actions: Read Download (0.9 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

In laboratory studies, the influence of the pH of the medium on the activity of catalase in dormant and germinated grains of various varieties of malting barley was studied.It was revealed that the highest activity of catalase in all studied varieties of barley was observed at pH 7.0 and 8.0 that can be used to assess the ability of brewing grain to malt.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 158
Last 30 days: 13
Detailed usage statistics