RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Пищевая ценность мяса баранчиков Волгоградской породы, выращенных в условиях Поволжья // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2015. – N 3
Creators: Сазонова И.А.
Imprint: 2015
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ЖИВОТНОВОДСТВО — ОВЦЫ; ОВЦЕВОДСТВО — ПОРОДЫ ОВЕЦ; МЯСО И МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ; ВОЛГОГРАДСКАЯ ПОРОДА; ХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ МЯСА; ЯГНЯТА; ЖИРНОКИСЛОТНЫЙ СОСТАВ
UDC: 636.01()45); 677.5
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20180528-22-20-09-70118-41189

Allowed Actions: Read Download (224 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 364
Last 30 days: 5
Detailed usage statistics