RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: МОРФОЛОГИЧЕСКИЙ СОСТАВ И ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ МЯСА БАРАНЧИКОВ ДАГЕСТАНСКОЙ ГОРНОЙ ПОРОДЫ И ЕЕ ПОМЕСЕЙ = MORPHOLOGICAL COMPOSITION AND PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS OF THE MEAT OF SHEEP OF THE DAGESTAN MOUNTAIN BREED AND ITS CROSS // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2021. – № 3
Creators: АБДУЛХАЛИКОВ А.М.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ПРОДУКЦИЯ — ОВЦЫ. КОЗЫ; мясная продуктивность; морфологический и химический состав мяса; meat productivity; morphological and chemical composition of meat
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2021-3-35-37
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20210930-13-15-26-33847-85439

Allowed Actions: Read Download (0.9 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены данные морфологического и химический состав мяса бара нчиков дагестанской горной породы и помесей, полученных от скрещивания маток дагестанской горной породы с баранами российского мясного мериноса. /The article presents data on the morphological and chemical composition of the meat of sheep of the Dagestan mountain breed and crossbreeds obtained from crossing queens of the Dagestan mountain breed with rams of the Russian meat merino.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 296
Last 30 days: 14
Detailed usage statistics