RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ И БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ МЫШЕЧНОЙ ТКАНИ МОЛОДНЯКА ОВЕЦ ЦИГАЙСКОЙ ПОРОДЫ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 3
Creators: Косилов; Никонова Е.А.; ЮЛДАШБАЕВ Ю.А.; КУБАТБЕКОВ Т.С.; ЧЫЛБАК-ООЛ С.О.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — РАЗВЕДЕНИЕ, СЕЛЕКЦИЯ, ГЕНЕТИКА; овцеводство; цигайская порода; баранчики; валушки; ярочки; мышечная ткань; химический состав; биологическая ценность; sheep; tsigay breed; aranchiki; valoski; mutton; muscle; chemical composition; biological value
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/4dhx-gw17
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20191029-12-10-17-16804-95320

Allowed Actions: Read Download (329 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приводятся результаты изучения химического состава, биологической ценности длиннейшей мышцы спины молодняка овец цигайской породы в зависимости от пола и возраста. Установлено, что мясо молодняка всех групп отличалось повышенной пищевой и биологической ценностью.The article presents the results of the study of the chemical composition, biological value of the longest back muscles of young sheep qigai breed depending on gender and age. It is established that meat of young animals of all groups differed in the increased food and biological value.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 341
Last 30 days: 16
Detailed usage statistics