Mode: For a past period of time For all time by years For all time by quarters For all time by months |
ПАХОМОВА, Е.В. Морфологический состав туш и химический состав мяса баранчиков разного происхождения / Е. В. ПАХОМОВА, Ю. А. Юлдашбаев, Ж. М. Абенова. — с.21-23 // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2016. – N 2. — Коллекция: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело». — <URL:http://elib.timacad.ru/dl/full/oik-11-2016-02.pdf>.
Period | Read | Copy | Open | Total | |
---|---|---|---|---|---|
Last day | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Last 30 days | 3 | 0 | 14 | 0 | 17 |
Last 365 days | 30 | 0 | 91 | 0 | 121 |
All time | 196 | 0 | 221 | 0 | 417 |