RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ И ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ МОЛОКА ОВЕЦ ВОСТОЧНО-ФРИЗСКОЙ ПОРОДЫ ПРИ РАЗВЕДЕНИИ ИХ В ЦЕНТАЛЬНОЙ РОССИИ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 3
Creators: Шувариков А.С.; Хататаев С.А.; Пастух О.Н.; РОБКОВА Т.О.; СЕМЕНОВА Е.С.; Коробейник Е.С.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — РАЗВЕДЕНИЕ, СЕЛЕКЦИЯ, ГЕНЕТИКА; восточно-фризская порода овец; молоко овец; молочный жир; белок; сухое вещество; сыр-брынза; East Frisian breed of sheep; sheep milk, milk fat; protein; dry matter; cheese-cheese
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/7xrn-3p68
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20191029-12-20-18-52848-13410

Allowed Actions: Read Download (5.9 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены сведения об основных физико-химических и технологических показателях молока и сыра – брынзы, полученных от овец восточно-фризской породы при разведении их в центральной России. Представлены данные по содержанию жира и плотности молока при использовании разных методов анализа и с отбором молока в разное время суток.The article provides information about the basic physical, chemical and technological parameters of milk and cheesecheese obtained from sheep of the East Frisian breed when breeding them in Central Russia. The data on the fat content and milk density using different methods of analysis and with the selection of milk at different times of the day are presented.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 507
Last 30 days: 18
Detailed usage statistics