RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ПОКАЗАТЕЛИ УБОЯ МЯСО-САЛЬНЫХ ОВЕЦ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ОБЪЕМА КУРДЮКА // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2020. – № 2
Creators: Паржанов Ж.А.; АЛИБАЕВ Н.Н.; МЫРЗАКУЛОВ А.С.; БЕКЕТАУОВ О.; ОРДАБЕКОВ А.Н.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2020
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: СЕЛЕКЦИЯ — ГЕНЕТИКА; овцы; подбор; курдюк; баранчики; масса туши; убойный выход; мякоть; мясность; sheep; selection; chicken; rams; carcass mass; slaughter yield; flesh; meat content
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/0g59-pr27
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20200921-13-36-19-04889-65895

Allowed Actions: Read Download (234 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены показатели убоя молодняка овец мясо-сальной ордабасинской породы, полученные от разных вариантов подбора родительских пар по объему курдюка. /The article presents the indicators of slaughter of young sheep of meat-and-fat ordabasin breed, obtained from different variants of selection of parent pairs by the volume of the kurdyuk.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 217
Last 30 days: 16
Detailed usage statistics