RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Usage statistics

ВИТАМИННЫЙ СОСТАВ МЯСА БАРАНЧИКОВ ТУВИНСКОЙ ПОРОДЫ ОВЕЦ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ТИПА ПИЩЕВОГО ПОВЕДЕНИЯ = VITAMIN COMPOSITION OF THE MEAT OF TUVIN SHEEP BREED DEPENDING ON THE TYPE OF EATING BEHAVIOR / С.О. ЧЫЛБАК-ООЛ [и др.]. — c.35-37 // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2020. – № 4. — Коллекция: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело». — <URL:http://elib.timacad.ru/dl/full/oik-11-2020-04.pdf>. — <URL:https://doi.org/10.26897/2074-0840-2020-4-35-37>.

stat
Period Read Print Copy Open Total
Last day 0 0 0 0 0
Last 30 days 10 0 10 0 20
Last 365 days 53 0 48 0 101
All time 198 0 151 0 349