RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ МЯСА ОВЕЦ ВОЛГОГРАДСКОЙ ПОРОДЫ И ЕЁ ПОМЕСЕЙ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 3
Creators: Сабрекова В. В.; Фейзуллаев Ф. Р.; Тимошенко Ю.И.; САМОЙЛОВ А.В.; АБДУЛМУСЛИМОВ А.М.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — РАЗВЕДЕНИЕ, СЕЛЕКЦИЯ, ГЕНЕТИКА; волгоградская и северокавказская породы овец; помеси; химический состав мяса; жир; белок; энергетическая ценность мяса; Volgograd and North Caucasus sheep breeds; hybrids; chemical composition of meat; fat; protein; energy value of meat
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/4v0a-bj10
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20191029-12-30-04-82430-46056

Allowed Actions: Read Download (334 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье рассмотрен химический состав мяса баранчиков волгоградской породы и её помесей 1/8 кровности по северокавказской породе, выращенных в условиях Волгоградского Поволжья.The article deals with the chemical composition of meat of rams of Volgograd breed and its hybrids 1/8 blood on the North Caucasian breed, grown in the conditions of the Volgograd Volga region.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 416
Last 30 days: 15
Detailed usage statistics