RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Физико-химические показатели козьего, овечьего и коровьего молока // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2017. – № 1
Creators: Шувариков А. С.; Канина К.А.; Красуля О.Н.; Пастух О.Н.; Робкова Т.О.
Imprint: Москва, 2017
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: Сельское хозяйство -- Мелкий рогатый скот; козье молоко; коровье молоко; овечье молоко; свойство молока; соматические клетки; физико-химические показатели; goat; sheep; cow's milk; composition and properties of milk; thermostability; somatic cells
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20180528-22-20-17-88615-41569

Allowed Actions: Read Download (0.9 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Рассмотрены физико-химические показатели и минеральный состав молока коз зааненской породы и овец романовской породы в сравнении с молоком коров черно-пестрой породы.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 2654
Last 30 days: 50
Detailed usage statistics