RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: УРОВЕНЬ И ЭФФЕКТИВНОСТЬ ПРОИЗВОДСТВА БАРАНИНЫ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ГЕНОТИПА И СРОКОВ ЯГНЕНИЯ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2018. – № 3
Creators: Светлов В. В.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2018
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — КОЗОВОДСТВО; БАРАНИНА; ХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ; КУЙБЫШЕВСКАЯ ПОРОДА; ЭДИЛЬБАЕВСКАЯ ПОРОДА; СРОКИ ЯГНЕНИЯ; LAMB; CHEMICAL COMPOSITION; KUIBYSHEV BREED; EDILBAEVSKAYA BREED; TIMING OF LAMBING
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20190123-11-50-19-44584-92356

Allowed Actions: Read Download (340 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье представлены результаты физико-технических свойств жира, химического состава костной ткани и экономической эффективности производства баранины, полученной от молодняка овец куйбышевской породы и помесей (куйбышевская х эдильбай) зимних и весенних сроков ягнения.The article presents the results of physical and technical properties of fat, chemical composition of bone tissue and the economic efficiency of the production of mutton obtained from young sheep of different genotypes born in different periods.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 451
Last 30 days: 10
Detailed usage statistics