RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: СРАВНИТЕЛЬНАЯ ОЦЕНКА МЯСА САЙГАКОВ И ОВЕЦ ПО ОРГАНОЛИПТИЧЕСКИМ, ХИМИЧЕСКИМ, ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИМ И МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИМ ПОКАЗАТЕЛЯМ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 3
Creators: СЕРЕГИН И.Г.; ЛЕОНТЬЕВ Л.Б.; БЕЙСЕНОВ А.-А.Е.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — РАЗВЕДЕНИЕ, СЕЛЕКЦИЯ, ГЕНЕТИКА; мясо сайгаков; баранина; органолептические, имические, физико-химические и микробиологические исследования; saiga meat; lamb; organoleptic, chemical, physphysico-chemical and microbiological studies
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/2xpb-0r86
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20191029-12-33-13-46406-09789

Allowed Actions: Read Download (353 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Дана сравнительная оценка баранины и мяса сайгаков. Полученные данные подтверждают отсутствие выраженных отличий по органолептическим, химическим, физико-химическим и микробиологическим показателям в мясном сырье животных указанных видов.A comparative assessment of mutton and saiga meat is given. The data obtained confi rm the absence of pronounced differences in organoleptic, chemical, physico-chemical and microbiological parameters in the raw meat of animals of these species.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 542
Last 30 days: 24
Detailed usage statistics