RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ФИЗИОЛОГИЧЕСКИЕ ФУНКЦИИ ФЕРМЕНТОВ ЛАКТОБАКТЕРИЙ = PHYSIOLOGICAL FUNCTION ENZYMES OF LACTIC ACID BACTERIA // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2020. – № 4
Creators: Сидоренко О.Д.; Жукова Е.В.; Пастух О.Н.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2020
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: МОРФОЛОГИЯ — ФИЗИОЛОГИЯ, БИОХИМИЯ; пигментогенез; протеолиз; антибиотикотерапия; пробиотики; метабиотики; pigmentarias; proteolysis; antibiotics; prebiotics; metabiotics
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/2074-0840-2020-4-41-43
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20210401-14-23-26-13282-91345

Allowed Actions: Read Download (6.2 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приведены сведения об особенностях экологии молочнокислых бактерий молочных продуктов и возможностях их использования для производства лечебно-профилактических продуктов. Физиологические особенности лактобактерий (протеолиз, пигментогенез, резистентность и т.п.) могут быть эффективными в гастроэнтерологической практике.//The article provides information about the features of the ecology of lactic acid bacteria of national dairy products and the possibilities of their use for the production of therapeutic and preventive products. The physiological characteristics of lactic acid bacteria (proteolysis, pigmentated, resistance, etc.) can be eff ective in gastroenterological practice.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 338
Last 30 days: 15
Detailed usage statistics