RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ИНТЕНСИФИКАЦИЯ ПОСОЛА БАРАНИНЫ НИЗКИМИ ЧАСТОТАМИ УЛЬТРАЗВУКА // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2018. – № 3
Creators: Молчанов А.В.; Левина Т.Ю.; МОРГУНОВА Н.Л.; ЛУКАНСКИЙ А.А.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2018
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — КОЗОВОДСТВО; БАРАНИНА; УЛЬТРАЗВУК; ПОСОЛ; ИНТЕНСИФИКАЦИЯ ПОСОЛА; ДЕЛИКАТЕСНЫЕ ИЗДЕЛИЯ; LAMB; ULTRASOUND; AMBASSADOR; INTENSIFICATION OF SALTING; DELICATESSEN
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20190123-12-53-37-83494-24767

Allowed Actions: Read Download (0.6 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье приводится оценка современных технологий посола деликатесных изделий из баранины. Исследованы физико-химические показатели баранины после ультразвукового посола с низкими частотами ультразвука 26-35 кГц. Дана сравнительная характеристика изделий после посола с разными частотами ультразвука.The article provides an assessment of modern technologies of salting delicious products from mutton. Physical and chemical parameters of lamb after ultrasonic salting with low frequencies of ultrasound 26-35 kHz were investigated. The comparative characteristic of products after salting with different frequencies of ultrasound is given.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 530
Last 30 days: 5
Detailed usage statistics