RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: Влияние пробиотика "Ветом 4.24 на воспроизводительную способность овцематок" // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 2
Creators: АФАНАСЬЕВА А.И.; САРЫЧЕВ В.А.; КАТАМАНОВ С.Г.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: Сельское хозяйство — Мелкий рогатый скот — ОВЦЕВОДСТВО; воспроизводительная способность; овцематки; овцы; пробиотик Ветом 4. 24; sheep; West Siberian meat breed; probiotic; reproductive ability.
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/tjvb-cd64
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20191028-12-40-56-38297-59072

Allowed Actions: Read Download (348 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Показано, что введение в рацион овцематок западно-сибирской мясной породы пробиотика Ветом 4. 24 за 10 дней до осеменения и за 10 дней до ягнения способствовало повышению оплодотворяющей способности овцематок на 10%, плодовитости и молочности на 12 и 4, 3 %, увеличению количества ягнят на 16, 7%.It is shown that the introduction in the diet of the ewes of the West Siberian meat breed of the probiotic Vetom 4.24 10 days prior to insemination and for the 10 days prior to agneya contributed to improving the fertilizing ability of ewes by 10 %, fertility and milk yield by 12% and 4.3%, increase in the number of lambs 16.7 %.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 405
Last 30 days: 14
Detailed usage statistics