RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ВЕТЕРИНАРНО-САНИТАРНАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА И ОЦЕНКА БАРАНИНЫ ПРИ КОПЫТНОЙ ГНИЛИ ОВЕЦ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 1
Creators: СЕРЕГИН И.Г.; ЛЕОНТЬЕВА И.Л.; ЛАТЫНИНА Е.И.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — ВЕТЕРИНАРИЯ; овцы; копытная гниль; баранина; ветеринарно-санитарная характеристика; оценка; ветеринарно-санитарные мероприятия в цехах убоя; sheep; hoofed rot; lamb; veterinary and sanitary characteristics; evaluation
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/8qdj-cd13
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20190513-11-25-18-08936-39385

Allowed Actions: Read Download (0.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье отражены результаты ветеринарно- санитарной характеристики и оценки баранины при копытной гнили овец. Исследованиями установлено, что при этой болезни микробная контаминация мяса увеличивается до 10 раз в сравнении с мясом здоровых животных. Такое мясо необходимо подвергнуть термическому воздействию или направлять на изготовление вареной колбасы или консервов.The article reflects the results of veterinary and sanitary characteristics and evaluation of mutton in ungulate rot of sheep. Studies have found that in this disease microbial contamination of meat increases up to 10 times in comparison with the meat of healthy animals. Such meat needs to be subjected to thermal influence or directed on production of boiled sausage or canned food.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 499
Last 30 days: 17
Detailed usage statistics