RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ И ПИТАТЕЛЬНОСТЬ КОРМОВ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ РАЗНЫХ ФАКТОРОВ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2019. – № 3
Creators: КАРЫНБАЕВ А.К.; КАРАБАЕВА А.А.; ЗИЗА АМАНБЕК; КАРЛЫГАШ ТАСУ
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2019
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — Мелкий рогатый скот; протеин; клетчатка; бутонизация; цветение; трава; силос; кукуруза; люцерна; protein; fiber; budding; flowering; grass; silage; corn; alfalfa
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.34677/v15n-2t41
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20191029-14-09-02-88414-73411

Allowed Actions: Read Download (365 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Представлены некоторые данные о составе и питательности кормовых культур в зависимости от природно- климатических условии Жамбылской области Юга Казахстана.Some data on the composition and nutrition of forage crops depending on the climatic conditions of Zhambyl region of Southern Kazakhstan are presented.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 371
Last 30 days: 11
Detailed usage statistics