RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: АМИНОКИСЛОТНЫЙ СОСТАВ МЯСА БАРАНЧИКОВ ВОЛГОГРАДСКОЙ ПОРОДЫ С РАЗНОЙ ТОНИНОЙ ШЕРСТИ // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2018. – № 3
Creators: Молчанов А.В.; Козин А.Н.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2018
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — ФИЗИОЛОГИЯ, БИОХИМИЯ; ОВЦЕВОДСТВО; МЯСО; ВОЛГОГРАДСКАЯ ПОРОДА; БАРАНЧИКИ; АМИНОКИСЛОТЫ; БЕЛОК; ТОНИНА ШЕРСТИ; SHEEP BREEDING; MEAT; VOLGOGRAD BREED; SHEEP; AMINO ACIDS; PROTEIN; FINENESS OF WOOL
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20190123-14-00-29-23541-87552

Allowed Actions: Read Download (349 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье представлены данные аминокислотного состава мяса молодняка овец волгоградской породы с разной тониной шерсти в условиях Поволжья.The article presents the data of amino acid composition meat of young sheep of Volgograd breed with different fineness of wool in the conditions of the Volga region.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 473
Last 30 days: 13
Detailed usage statistics