RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: МОРФОЛОГИЧЕСКИЕ И БИОХИМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ КРОВИ СУЯГНЫХ ОВЦЕМАТОК, ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ ПРОБИОТИКА "ВЕТОМ 4.24" // ОВЦЫ. КОЗЫ. ШЕРСТЯНОЕ ДЕЛО. – 2018. – № 4
Creators: АФАНАСЬЕВА А.И.; САРЫЧЕВ В.А.; КАТАМАНОВ С.Г.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА имени К. А. Тимирязева, 2018
Collection: Журнал «Овцы, козы, шерстяное дело»
Subjects: ОВЦЕВОДСТВО — МОРФОЛОГИЯ, ФИЗИОЛОГИЯ, БИОХИМИЯ; ОВЦЫ; ЗАПАДНО-СИБИРСКАЯ МЯСНАЯ ПОРОДА; ПРОБИОТИК; КРОВЬ; SHEEP; WEST SIBERIAN MEAT BREED; PROBIOTIC; BLOOD
UDC: 63
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/EPERIODIKA/EBOVCY-20190221-11-54-44-13895-51973

Allowed Actions: Read Download (0.6 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Исследования проведены на овцематках западно-сибирской мясной породы. Введение в рацион овцематок пробиотика Ветом 4.24 за 10 дней до осеменения и за 10 дней до ягнения, способствовало повышению гемопоэза, насыщению крови кислородом, у суягных овцематок с использованием пробиотика улучшается белковый обмен: повышается уровень альбуминов и у-глобулинов.Studies were carried out on the sheep of the West Siberian meat breed. The introduction in the diet of ewes probiotic Vetom 4.24 10 days prior to insemination and for the 10 days prior to lambing, contributed to the enhancement of hematopoiesis, blood oxygen saturation, pregnant ewes using probiotic supplementation improves protein metabolism: increased levels of albumin and y-globulin.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 410
Last 30 days: 8
Detailed usage statistics