RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: СОРТА РЕДИСА СЕЛЕКЦИИ БИРЮЧЕКУТСКОЙ ОСОС = Varieties of redis breeding Biryuchekutskaya Vegetable Breeding Experimental Station: Сборник статей всероссийской научной конференции с международным участием "Растениеводство и луговодство"
Creators: Тимошенко И.В.; Гераськина Н.В.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2020
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: редис; сорт; селекция; исходный материал; жаростойкость; региональные стрессоры; сортоиспытание; radish; variety; selection; source material; heat resistance; regional stressors; variety testing
UDC: 635.152:635.03
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1762-4-2020-63
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20201211-16-20-53-60545-92641

Allowed Actions: Read Download (352 Kb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Редис имеет большое значение как ранний ценный овощной продукт, особенно весной и в первую половину лета. Благодаря своим высоким вкусовым и питательным качествам, редис является наиболее популярной в мировой практике овощеводства ранней культурой, которую выращивают повсеместно. Одним из основных методов решения задачи по обеспечению населения нашей страны товарной продукцией данной культуры является развитие селекции и семеноводства. Создание новых конкурентноспособных сортов и гибридов позволит перевести отрасль овощеводства на качественно новый уровень развития. // Radish is of great importance as an early valuable vegetable product, especially in spring and first half of summer. Due to its high taste and nutritional qualities, radish is the most popular early crop in the world practice of vegetable growing, which is grown everywhere. One of the main methods for solving the problem of providing the population of our country with marketable products of this culture is the development of selection and seed production. The creation of new competitive varieties and hybrids will help to transfer the vegetable growing industry to a qualitatively new level of development.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 317
Last 30 days: 8
Detailed usage statistics