RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ПРИМЕНЕНИЕ СТАТИСТИЧЕСКИХ МЕТОДОВ ДЛЯ УПРАВЛЕНИЯ КАЧЕСТВОМ ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ В АПК = APPLICATION OF STATISTICAL METHODS FOR FOOD QUALITY MANAGEMENT IN AGRICULTURE // Чтения академика В. Н. Болтинского. Часть 2 : сборник статей / Семинар (Москва, 22-23 января 2025 года). – 2025. –
Creators: Бурова М. Д.; Черкасова Э. И.
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2025
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: Пищевая промышленность; карта размахов; хлебобулочное изделие; управление качеством; scope map, ,; bakery product; quality management
UDC: 664.66.016
Document type: Article, report
File type: PDF
Language: Russian
Rights: Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Additionally: New arrival; All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20250530-88661

Allowed Actions: Read Download (1.0 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Для выявления причин появления несоответствий при изготовлении хлеба из пшеничной муки и анализа технологического процесса с целью устранения причин несоответствий процесса, использовались контрольные карты размахов. //To identify the causes of inconsistencies in the manufacture of wheat flour bread and analyze the technological process in order to eliminate the causes of process inconsistencies, control maps of the scales were used.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 13
Last 30 days: 13
Detailed usage statistics