RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ИССЛЕДОВАНИЕ БАКТЕРИЦИДНОГО ДЕЙСТВИЯ СУСПЕНЗИИ ХЛОРЕЛЛЫ НА МИКРОБИОТУ ПИВОВАРЕННОГО ЯЧМЕНЯ = Investigation of the bactericidal effect of chlorella suspension on the microbiota of malting barley: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Белокурова Е. С.; Левчук О. Р.; Кузьмина Д. Р.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: ячмень пивоваренный; микробиота; суспензия хлореллы; мицелиальные грибы; Malting barley; microbiota; chlorella suspension; filamentous fungi
UDC: 663.432
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-117
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211118-15-15-45-91400-77078

Allowed Actions: Read Download (1.3 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

статья посвящена исследованиям бактерицидных свойств суспензии микроводоросли Chlorella vulgaris, содержащей до 100 млн клеток в 1 мл, на микробиоту пивоваренного ячменя. Обработка раствором хлореллы в течение 30 минут позволяет снизить общее количество микроорганизмов и ингибировать споры плесневых грибов родов Aspergillus и Mucor. // The article is devoted to the study of the bactericidal properties of a suspension of microalgae Chlorella vulgaris, containing up to 100 million cells in 1 ml, on the microbiota of malting barley. Treatment with chlorella solution for 30 minutes reduces the total number of microorganisms and inhibits the spores of molds of the genera Aspergillus and Mucor.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 261
Last 30 days: 31
Detailed usage statistics