RSAU-MTAA
Electronic Library

     

Details

Title: ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА КАЧЕСТВА МЯСНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ С ОВОЩНЫМИ ПОРОШКАМИ =ORGANOLEPTIC ASSESSMENT OF THE QUALITY OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS WITH VEGETABLE POWDERS: СБОРНИК СТАТЕЙ Международной научной конференции «АГРОБИОТЕХНОЛОГИЯ-2021»
Creators: Нечепорук А.Г.; Третьякова Е.Н.; Грачева Н.А.
Organization: Российский государственный аграрный университет - МСХА имени К. А. Тимирязева
Imprint: Москва: РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, 2021
Collection: Конференции РГАУ - МСХА им. К. А. Тимирязева
Subjects: полуфабрикаты; овощные порошки; качество; котлеты; здоровое питание; semi-finished products; vegetable powders; quality; cutlets; healthy food
UDC: 637.521
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.26897/978-5-9675-1855-3-2021-223
Additionally: All documents
Record key: RU/ЦНБ имени Н.И. Железнова/SITEW-20211118-15-50-27-05488-33711

Allowed Actions: Read Download (1.5 Mb)

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В статье представлены результаты органолептической и дегустационной оценки мясных полуфабрикатов с включением растительных компонентов в виде пшеничных отрубей и овощных порошков их свеклы и моркови. /The article presents the results of the organoleptic and tasting evaluation of semi-finished meat products with the inclusion of plant components in the form of wheat bran and vegetable powders of their beets and carrots.

Document access rights

Network User group Action
RSAU-MTAA CSL Local Network All Read Print Download
-> Internet All Read Print Download

Usage statistics

stat Access count: 257
Last 30 days: 13
Detailed usage statistics